Aha! een marktonderzoekbureau met een persoonlijke aanpak

Snel, flexibel en betrokken

Hoe staat de markt tegenover uw nieuwe product of dienst? Is een introductie haalbaar? Weet u precies welk beeld uw doelgroepen hebben van uw organisatie? Is de boodschap aan uw klanten duidelijk en komt de inhoud goed over? Is uw boodschap wel effectief?

HBO/WO studenten gevraagd voor enquêtewerk! Ik wil graag dat Aha! contact met mij opneemt

Marktonderzoek

Goed onderzoek en een goed rapport geven antwoord op de door u vooraf bepaalde doelstellingen. Aha! heeft veel kennis en ervaring met het schrijven van toegankelijke en to-the-point rapporten. Deze rapporten brengen de mening van uw doelgroepen over een bepaald onderwerp helder en objectief in kaart.

Marketingadvies

Daarnaast geeft Aha! u praktische adviezen. Aan de hand van deze adviezen kunnen bijvoorbeeld verbetertrajecten worden ingezet, zodat uw organisatie beter stuurbaar wordt. Bij herhaling van het onderzoek wordt het effect van de verbetertrajecten zichtbaar en meetbaar.

Basis voor betere beslissingen

Beslissingen gebaseerd op feiten leiden over het algemeen tot betere resultaten dan die gebaseerd zijn op onderbuikgevoel. Aha! bespreekt met haar opdrachtgevers altijd grondig de informatiebehoefte, doet onderzoek en rapporteert deze in de vorm van bruikbare informatie. Desgewenst denken we met u mee door een advies en/of implementatieplan op te stellen.