aha!... zo zit dat

Over aha!

aha! is een middelgroot bureau met ruim 25 jaar ervaring dat kwaliteit en continuïteit hoog in het vaandel heeft staan. Kwaliteit, omdat uw aanspreekpunt in de offertefase ook degene is die daadwerkelijk het onderzoek gaat uitvoeren. Continuïteit, omdat wij samen met u de basis willen leggen voor een sterke langdurige samenwerking.

Anderen over aha!

“Ik ben tevreden over de samenwerking.
We schakelen aha! niet voor niets al 10 jaar lang in voor ons onderzoek.”

Prima prijs-kwaliteit verhouding

Wij zijn een middelgroot bureau met korte lijnen. Mede hierdoor ligt onze efficiëntie hoog. De kennis en ervaring drukken zich uit in onze expertise in inlevingsvermogen, kritisch denken en nieuwsgierig zijn. Secuur werken, objectiviteit en onafhankelijkheid zijn daarnaast vereiste criteria voor het uitvoeren van onze onderzoeken.

Basis voor betere beslissingen

aha! biedt de basis voor betere beslissingen door kwaliteitsonderzoek op maat.

Bij aha! weten we dat kwaliteitsonderzoek maatwerk is. Daarom ontwerpen wij onderzoeken op basis van de wensen van de opdrachtgever. Wij geven een vervolg aan de resultaten van het onderzoek door samen met de opdrachtgever dwarsverbanden te leggen en in gesprek te gaan over verbeteringen die kunnen worden doorgevoerd. Wij bieden u niet alleen de inzichten in uw problemen, maar ook de oplossingen.

Op basis hiervan komt u tot een betere beslissing die bij u past!

We halen voor u de buitenwereld naar binnen

Tegenwoordig liggen er allerlei meningen open en bloot over wat men in de buitenwereld daadwerkelijk denkt. Dat kan soms eng zijn. Wij zijn daar niet bang voor en durven er op uit te trekken, zodat we de buitenwereld naar binnen halen voor u. Een kleine stap voor u, krijgt op deze manier een grote betekenis.

Goede adviezen

Met onderzoek zijn betere beslissingen mogelijk. Beslissingen gebaseerd op feiten leiden over het algemeen tot betere resultaten dan die gebaseerd zijn op onderbuikgevoel. aha! bespreekt met u altijd grondig de informatiebehoefte, doet onderzoek en rapporteert deze in de vorm van bruikbare informatie. Desgewenst denken we met u mee door een advies en/of implementatieplan op te stellen. En aanbevelingen te leveren voor optimaliseren, die ook daadwerkelijk praktisch uitvoerbaar zijn.

Werknemer over aha!

Het is heel interessant en leuk om met respondenten in gesprek te zijn over allerlei uiteenlopende onderwerpen.

Het team van aha! marktonderzoek